LEIE LOKALE?

Qadis er en Cocktailbar/Nattklubb som ligger på Thorvald Meyers Gate i hjertet av Grünerløkka. Vi har ID 20 år alle dager, det gjelder også ved reservasjoner. Hos oss kan man ta med egen mat eller kake, men det er ikke lov med medbrakt drikke. Om ønskelig kan man pynte lokalet etter egne preferanser. Qadis kan tilby tre ulike avdelinger. Hvilken avdeling som passer best kommer an på størrelsen på selskapet.

Privat lounge

50 - 100 pers.

Liten Lounge

20 - 35 pers.

Stor lounge

35 - 50 pers.

Qadis er det soleklare valget for deg som vil arrangere århundrets bursdagsfeiring, firmafest eller feire andre store begivenheter. Her finnes det mulighet for lukkede arrangementer for opp til 100 personer. Er dere ikke fullt så mange går det selvsagt fint å booke et bord til deg og vennene dine. Her finnes alle muligheter!

Vi har ikke kjøkken på Qadis, men om dere ønsker mat på arrangementet kan det ordnes via eksterne aktører, eller eventuelt ta med selv. Vi samarbeider med lokale restauranter som kan levere maten til oss. Ved at Qadis tar seg av cateringen kommer det en tilleggskostnad på 30% av prisen som leverandøren fakturerer til oss. Dersom dere ordner catering direkte selv tilkommer ingen kostnader. Lokalet er best egnet til fingermat, tapas, sushi eller andre matretter som kan serveres på buffébord.

Velkomstdrink:
Dersom dere ønsker førdrink ved ankomst kan våre flinke bartendere forberede dette.

Andre ønskemål?
Om dere har andre ønsker til arrangementet, f.eks egen DJ, kan vi med stor sannsynlighet ordne det, men det kan tilkomme ekstra kostnader.

Vil du komme å se på lokalet?
Vi anbefaler å avtale visning med oss innen du booker lokalet. Da kan vi forklare i detalj hvordan vi vanligvis gjennomfører slike typer av arrangement, samtidig som vi kan tilpasse oss deres ønsker. Deretter planlegger vi et arrangement sammen.